Sunday, 20 February 2011

IDK

janji ? sumpah ? setia ? kau tipuu betoll takk ? yea . kau memangg tipu . ! kau takde hati kan? ohh . aku baruu tau kau takde hati ! neyh aku nak share something nun kau boleyh x? lantakk lha boleyh kea x . asal aku nakk kau tahuu yang AKU BENCI KAU lha weyh ... dah ! tue jerk aku nakk kasii taw , best x dgr cerite aku ? wajib best lha BODOH .. grr==' sbb crite neyh . berkaetan nun kau ... errrrrrrrrrrr=.='

hati ku hancur

hati aku memang hancur setelahh kau .. kau buadd aku camney . tapii apesall . kau dh jdy ne aku n then dlm mse yg same kau coupl blek dgn ex kau . it's okay . kau memangg bukann manusiaa bhaii . kau setan bertopengkan manusia ... grrr==' .. dha lha . aku taknak cakapp bnyakk bhaii . yangg aku nakk cakapp AKU FUCK KAU I@I ...   DASARR SIALL ... :(

Friday, 18 February 2011

assalamualaikumm . ehem-ehem .. hye . shaye baruu buadd blogg neyy . takk siapp agie awr . hudussss gileee .. em . tapee lhaa yangg tue . boleyh d perbaeki . hom . ney gmbaa yangg kat atass ehh .. yangg pakaii baju wanee pepell ue name dea ! NUR NAJWA AMIRAH BT MOHD NOOR ! lawaa kann .. em . aku nakk tell lhaa . dea ney lha sahabatt terhebatt yangg pernahh akuu jumpee . walauu kenkadangg dea ad buadd akuu trasee hatii . dea pnda pjuk aku . takk pernahh aku jumpee budakk mcm neyy .. aku memangg sayangg gilerr vavey at dea neyh . law ade yangg buadd dea sakedd hatii ue lhaa yangg aku takk boleyh nakk tahann . and aku fuck terosss bdk uh ..pernahh lhaa terjadyy suatuu ktike dahuluuu .. -.- .. taknakk storyy lha ..and yangg pakkaii bajuu wanee orenn ue lhaa akuu .... bohhh . emanggg masee ney kamm . tengahhh syokk wooo . nasebb baekk cgu xtegorr[xnakk story] .. haha . okey lhaa . nnty aku ber-blogger balekkk yeea... see yaaaa ...