Thursday, 17 March 2011

err=-='

bangang ! aku benci ah , dok berahi dok berahi , hm , dh ah dy dok care at aku , pahtue mula ah nok beleberrr !  beci bak ahh ! BENCIIIIIIIIIIIII BENCIIIIIIIIIIIIII fullstop .

hm ,

'THE BEST DAMN THINGS' = hoho ^^ ..

: aqowr asewr awr , kare yangg palenggg DAMNorsI*l ... adelah bercinta >< takk kee membuang maseee uhhh ! kohkoh ........... aku benci lelaki yg kuat bohongg , kaki pompuang , tak hormat aku , buad aku mcm sampahhh ! baseeee ... haish  ,,,,,,,,,,,, err=-='
aku dapat kakak ipor baru ! hakhak ;p

hmm ..

eyh , penart gilakkk minggu neyh ! abang aku kawen and ayah su aku pom kawen ! bkan penat sbb tolongg orangg tapii en sbb takk cukupp tidorr ! haha , jahak aku en ;p WHO'S CARE ? lalala ~ kehkeh .. hm , dlm sibuk-2 duk care kea majlis , aku care lha jgk at bdk-2 en ;) happy lha jgk berbanding duluuu .. heee ;) dulu agak sedih en tp dah ok sbb aku dh xcare dh sume uh ... hmmmmmm~

Sunday, 20 February 2011

IDK

janji ? sumpah ? setia ? kau tipuu betoll takk ? yea . kau memangg tipu . ! kau takde hati kan? ohh . aku baruu tau kau takde hati ! neyh aku nak share something nun kau boleyh x? lantakk lha boleyh kea x . asal aku nakk kau tahuu yang AKU BENCI KAU lha weyh ... dah ! tue jerk aku nakk kasii taw , best x dgr cerite aku ? wajib best lha BODOH .. grr==' sbb crite neyh . berkaetan nun kau ... errrrrrrrrrrr=.='

hati ku hancur

hati aku memang hancur setelahh kau .. kau buadd aku camney . tapii apesall . kau dh jdy ne aku n then dlm mse yg same kau coupl blek dgn ex kau . it's okay . kau memangg bukann manusiaa bhaii . kau setan bertopengkan manusia ... grrr==' .. dha lha . aku taknak cakapp bnyakk bhaii . yangg aku nakk cakapp AKU FUCK KAU I@I ...   DASARR SIALL ... :(

Friday, 18 February 2011

assalamualaikumm . ehem-ehem .. hye . shaye baruu buadd blogg neyy . takk siapp agie awr . hudussss gileee .. em . tapee lhaa yangg tue . boleyh d perbaeki . hom . ney gmbaa yangg kat atass ehh .. yangg pakaii baju wanee pepell ue name dea ! NUR NAJWA AMIRAH BT MOHD NOOR ! lawaa kann .. em . aku nakk tell lhaa . dea ney lha sahabatt terhebatt yangg pernahh akuu jumpee . walauu kenkadangg dea ad buadd akuu trasee hatii . dea pnda pjuk aku . takk pernahh aku jumpee budakk mcm neyy .. aku memangg sayangg gilerr vavey at dea neyh . law ade yangg buadd dea sakedd hatii ue lhaa yangg aku takk boleyh nakk tahann . and aku fuck terosss bdk uh ..pernahh lhaa terjadyy suatuu ktike dahuluuu .. -.- .. taknakk storyy lha ..and yangg pakkaii bajuu wanee orenn ue lhaa akuu .... bohhh . emanggg masee ney kamm . tengahhh syokk wooo . nasebb baekk cgu xtegorr[xnakk story] .. haha . okey lhaa . nnty aku ber-blogger balekkk yeea... see yaaaa ...